torsdag 12. mars 2009

PTF 10 mars :)

Denne dagen på PTF var litt annerledes, Alexandra og jeg hadde danse kurs med de som hadde meldt seg på, dette var kjempe gøy og det så ut som barna likte det veldig godt! de hoppet og spratt med full energi. Det som var så morsomt var at med en gang vi satt på musikk begynte barna og danse. De smilte og lo hele tiden og jeg gleder meg til neste tirsdag hvor vi skal danse mer.

Vi fikk ha danse kurset litt tidligere enn vi trodde og det passet egentlig veldig bra, for da kunne noen av de andre barna også være med, for problemet er at mange blir hentet før 4 og da blir det litt dumt om man må dra midt i kurset. Derfor håper vi på at det kan bli sånn at vi kan ha det kl 2 for da kan flere være med og da kan det bli enda morsomere! Jeg er veldig fornøyd og det så ut som barna greide dansen helt fint, og det at vi hadde Madcon sangen beggin gjorde det enda bedre, for barna elsker sangen. Så det var bra vi hadde spurt om sanger på forhond. Det gjør det jo litt morsomere når man kan sangen.


Det at vi fikk tilbake melding av barna i samlingstunden på slutten etter vi hadde gjennomført kurset, gjør det mye lettere for Alexandra og meg til å gjøre det morsomere og tilpasse oss barna sine ønsker og behov. for eksempel: om de vil ha det litt saktere eller om det er noe de vil ha med for at det skal blir bedre. Vi vil jo at barna skal få lov til å være med å bestemme litt.

1 kommentar:

Anette sa...

Hei Marthe
Så flott at du synes det var gøy å arrangere dansekurs. Ganske interessant det du observerte - at barna starter å danse/bevege seg med en gang man setter på musikk.

Veldig smart å spørre barna hvilke sanger de liker og bruke dette i dansekurset!!

Lykke til videre :-)